Ubat Kuat | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Super King 18 Testimoni | Super King One MB Review | Super King Supplement Malaysia Super King 18 Testimoni | Super King One MB Review | Super King Supplement Malaysia
5
Super King 18 Testimoni | Super King One MB Review | Super King Supplement Malaysia | kelebihan super king one mb | testimoni super... Super King 18 Testimoni | Super King One MB Review | Super King Supplement Malaysia

Super King 18

Super King 18 Testimoni | Super King One MB Review | Super King Supplement Malaysia | kelebihan super king one mb | testimoni super king 18 | super king 18 one mb

Adakah anda kaum adam mengalami masalah Size yang kurang memuaskan?
Adakah anda juga mengalami masalah dalam memuaskan Nafsu Isteri?
Adakah anda inginkan “Adik Kecik” anda semakin Power
Badan anda semakin Sado
Stamina ketika Beraksi semakin Champion
Badan yang semakin Cergas
Kalau anda inginkan semua di atas…
Kami berikan anda sesuatu yang akan membuatkan anda Boleh Tersenyum PUAS
Anda harus mencuba & dapatkan “SUPER KING 18 ONE MB” sekarang
 Super King One MB

Super King 18 Testimoni | Super King One MB Review | Super King Supplement Malaysia | kelebihan super king one mb | testimoni super king 18 | super king 18 one mb

 
SUPER KING 18 merupakan sebuah produk bercirikan supplement untuk lelaki dan popularitinya diketahui umum adalah yang TERBAIK dan PERTAMA di Malaysia…
 
RAHSIA OTOT NAIK DENGAN CEPAT
Memperkenalkan SUPER KING (DOUBLE G HERBS)
Ramuan 3 herba natural terhebat iaitu :
 
✔Eurycoma Longifolia.
✔Smilax Myosotiflora.
✔Helminthostachys Zeylanica.
 
Meningkatkan hormon TESTOSTERONE Ke 400% dalam masa 1 MINGGU SAHAJA
NO TESTOSTERONE = NO ENERGY = NO MUSCLE
KEBAIKAN BILA TESTOSTERONE MENINGKAT :
 
✔Menjadikan anda sentiasa bertenaga untuk aktiviti sukan & bekerja
✔Mempercepatkan pembesaran otot
✔Meningkatkan nafsu & keinginan seks (Khasiat Eurycoma Longifolia).
✔Menghilangkan lemak di perut
 
Dengan kata lain, SUPER KING memberikan anda TENAGA, MEMBAKAR LEMAK & MEMPERCEPATKAN PEMBESARAN OTOT KETIKA WORKOUT
 

KELEBIHAN SUPER KING 18 :

Guna handphone setiap hari, Bateri habis pandai pulak cari charger.
Guna “Adik Kecik” bawah tu setiap hari dan setiap masa, tapi bila dah “Kong” dan tak berfungsi, kepala otak terus jem sebab tak tau nak buat macam mana
Dah mati pucuk baru nak cari ubat.
Jangan macam tu bro
Pandai guna pandai lah jaga.
Jangan lah main hentam sebarang je.
Beli kereta baru, tukar sport rim harga ribu-ribu tiada masalah
Tiap-tiap bulan kereta masuk bengkel sebab nak servis tukar minyak hitam.
konon-konon nak jaga enjin sebab dah lanyak kereta kesana kemari.
Tapi yang dalam seluar tu buat lanyak setiap malam, tak kan tak servis bro
Harga tak sampai ribu-ribu. Sebotol hanya RM180 sahaja untuk sebulan….
Super King Supplement Malaysia
 

SUPER KING 18 MAMPU MERAWAT MASALAH SEPERTI :

✔Merawat mati pucuk
✔Mencegah mati pucuk
✔Memberi tenaga berganda
✔Ukuran saiz lebih ketara
✔Badan lebih cergas
✔Otot-otot badan dan otot “boboi” lebih kembang
 
KELAKIAN OPTIMUM
 
✔Membaik pulih tenaga batin.
✔Merawat mati pucuk.
✔Memastikan alat sulit keras & solid.
✔Tahan lama ketika beraksi (45minit).
✔Meningkatkan kualiti & kuantiti sperma.
✔Saiz alat sulit akan kelihatan berbeza (besar & panjang) jika diamalkan secara konsisten selama 3 bulan.
 
AKTIVITI SUKAN
 
✔Meningkatkan tenaga & stamina.
✔Membina ketahanan & fokus.
✔Meningkatkan sistesis protien untuk otot.
 
KESIHATAN
 
✔Mencegah diabetis & darah tinggi.
✔Mengawal paras gula dalam darah.
✔Mengurangkan kolestrol.
✔Membakar lemak.
✔Membaiki sistem peredaran darah.
✔Memperbaiki sistem imun.
✔Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.
 
JAMINAN KAMI :
 
✔Kesan seawal 7 hari.
✔Berasaskan herba & 100% selamat.
 

KESAN SELEPAS MENGAMALKAN SUPER KING 18 :

Anda tentu tertanya-tanya tentang tahap keberkesanan produk Super King 18 ini…. Bagi penjual seperti saya, saya telahpun mendapat banyak positif feedback daripada pelanggan-pelanggan kami mengenai produk Super King 18 ini.
Antaranya ialah :
 
✔Capsule Super King 18 memberikan anda tenaga sepanjang hari. Pengambil Capsule Super King 18 akan dapat rasakan ada tenaga tambahan untuk melakukan tugas-tugas harian.
✔Produk ini dapat mengembalikan tenaga batin anda. Tenaga dan stamina seks akan meningkat setelah beberapa hari mengambil produk ini.
✔Super King 18 Supplement ini juga dapat mengembalikan kekerasan dan ketegangan zakar. Pelanggan kami memberitahu bahawa setelah mengambil Super King 18 Supplement, zakar mereka dapat mencapai kekerasan dan ketegangan yang maksimum. Malahan, zakar juga cepat kembali tegang dan kera setelah mengeluarkan airmani(terpancut).

SOALAN LAZIM/PANTANG LARANG/FAQ SUPER KING 18

 

Q – Super king 18 Berkesan ke produk ni?

A – Bergantung kepada hormon pengguna,setakat ini testimoni menunjukan hasil yang bagus.
 

Q – Super king one mb Satu botol berapa biji?

A – Satu botol ada 60 biji
 

Q – Beza Super King 18 dengan Super King One MB?

A – Super King One MB adalah packaging produk Super King 18 yang terbaru bermula Januari 2016.
 

Q – Ada perbezaan pada kesan atau isi kandungan?

A – Semua sama sahaja.
 

Q – Super king 18 kkm/ super king one mb kkm?

A – MAL11095034T
 

Q- Cara makan super king one mb?

✔Hari Tak Workout :
Ambil 1 Biji Pagi Dan 1 Biji Malam.
✔Hari Workout : 1 Biji Pagi Dan 1 Biji 30minit Sebelum Workout.
✔Hari Nak Workout “All Out” :
2 Biji 30minit Sebelum Workout Dan Pagi Tidak Perlu Ambil.
 

Cara makan super king 18 one mb

✔Super king hendaklah diambil satu kapsul selepas1/2jam sarapan pagi dan satu kapsul selepas 1/2jam makan malam atau sebelum tidur.
✔Satu hari dua kapsul sahaja.
✔Hendak lah minum 10 gelas air setiap hari untuk keberkesanan dan kesihatan yang baik.
✔Untuk hasil terbaik, gunakan selama 90 hari digabungkan dengan diet dan senaman.
 
 
NOTA TAMBAHAN :
Jika anda ada mengambil ubat-ubatan lain contohnya seperti :
Antibiotik, supplement putihkan muka, fat bunner (kempis perut) dan sebagai nya, anda perlu jarakkan sekurang-kurangnye 2 jam sebelum ATAU 2 jam selepas untuk mengambil Super King untuk elak ia mencuci herba Super King
Jika anda mula mengambil Super King secara konsisten dan berdisplin selama 3 bulan, anda akan lihat perubahan ketara pada zakar dan otot2 badan anda.
 

Q – Super king 18 bahaya? super king one mb side effect ?

Super King merupakan product Lelaki yang telah mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM – MAL11095034T) malah Super King 18 juga telah dihasilakn secara Klinikal Makmal & ianya berpandukan piawaian ketat & kawalan Tinggi….
Super King 18 telah dirumus khas oleh Pakar-Pakar Kesihatan yang Terkemuka di Seluruh Dunia & ianya hanya Berasaskan 100% Herba yang telah Terpilih…
Super King bebas dari Bahan Kimia & ianya telah Terjamin Selamat Tanpa sebarang Kesan Sampingan / Side Effect
Dah tau kebaikan super king one mb dan cara makan super king one mb now kita tengok Testimoni super king one mb pilihan dia pula

Super king one mb testimoni

Super king one mb testimoni

Testimoni super king one mb

Testimoni super king one mb

 

Super king one mb review

Super king one mb review

 

Testimoni super king 18

Testimoni super king 18

 

Super king 18 testimoni

Super king 18 testimoni

Super king 18 review

Super king 18 review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan super king 18 murah disini..dan pastinya super king one mb original. Money back guarantee if not super king 18 Original. super king 18 bahaya ialah yang super king 18 fake. Awas terbeli super king one mb tiruan.
BERMINAT?
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga super king one mb / Harga super king 18

harga super king one mb

HARGA SUPERKING 18 ONE MB :
1 BOTOL : RM180
2 BOTOL : RM340
3 BOTOL : RM500
Free Poslaju Semenanjung, Sabah dan Sarawak!!
Borong Super King 18 min 10 botol: Whatsapp 01126271834 Stokis Super King 18 one mb

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk super king 18 supplement malaysia,1 kotak ,RM180, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Ahmad B. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SUPER KING 18 SHAH ALAM SRI MUDA SEK 25 WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : SUPER KING 18 PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : SUPER KING 18 RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI/BUKIT BERUNTUNG/BUKIT SENTOSA/ WHATSAPP 01126271834

SUPER KING 18 KL / SUPER KING 18 COD KL / Penghantaran By Hand

(ISNIN-AHAD 10AM-12AM)

(Super King 18 KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, SUPER KING 18 3 KOTAK. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms
tempah sekarang

 

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.