Ubat Kuat | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Blue Wizard Malaysia 2017 | Blue Wizard Drops Review | Blue Wizard Testimoni Blue Wizard Malaysia 2017 | Blue Wizard Drops Review | Blue Wizard Testimoni
5
  Blue Wizard Malaysia 2017 | Blue Wizard Drops Review | Blue Wizard Testimoni |Ubat perangsang wanita  PENGENALAN MENGENAI APA ITU BLUE WIZARD MALAYSIA... Blue Wizard Malaysia 2017 | Blue Wizard Drops Review | Blue Wizard Testimoni

 

Blue Wizard Malaysia

Blue Wizard Malaysia 2017 | Blue Wizard Drops Review | Blue Wizard Testimoni |Ubat perangsang wanita 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU BLUE WIZARD MALAYSIA

Blue Wizard Malaysia ialah merupakan ubat perangsang berupa cairan yang berfungsi menambah ghairah seksual seseorang wanita.Ubat perangsang ini membantu wanita di luar sana yang kurang mesra ketika dalam berhubungan intim.
 
Blue Wizard Malaysia adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
 
Produk ni berasal dari negara Jerman dan telah diiktiraf sebagai ubat nom.1 mengatasi masalah seksual wanita.Kesan positif seawal penggunaan mampu meningkatkan rangsangan sexsual secara spontan di samping membantu para wanita terangsang sendiri tanpa ada rangsangan.Ubat ni selamat digunakan tanpa ada kesan sampingan .Cairan Blue Wizard drops malaysia tidak ada bau,tidak berasa dan tidak berwarna.Produk wanita ni boleh dipakai berkali-kali kerana isi kandungannya lebih banyak berbanding produk wanita yang lain.
 

FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT BLUE WIZARD DROPS MALAYSIA

Membangkitkan nafsu secepat mungkin.
Mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin.
Membantu menambah keghairahan dan rangsangan wanita.
Membantu memberi kekuatan kepada wanita dalam hubungan seks.
Tidak berwarna dan berbau.
Blue wizard drops side effect? Selamat digunakan tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.
Satu botol boleh diguna secara berulang kali hingga 2-3 kali.
 

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN BLUE WIZARD MALAYSIA

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi.Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang palin penting ianya selamat diguna.
 

CARA PENGGUNAAN BLUE WIZARD (blue wizard drops how to use)

Titiskan Blue Wizard ke dalam apa-apa sahaja air minum kecuali susu dan air kelapa muda,tetapi lebih baik dengan minuman yang mengandungi soda seperti fanta,coca-cola dan sejenisnya.Ubat ini boleh juga diminum secara langsung tanpa campuran minuman lain.Setelah diminum,kesan seawal 15minit.

HASIL KESAN PENGGUNAAN BLUE WIZARD DROPS MALAYSIA

Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herba
Selain dapat meningkatkan nafsu, BLUE WIZARD juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.
BLUE WIZARD perangsang malaysia meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.
Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat lima minit
Keselamatan BLUE WIZARD perangsang malaysia untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia
Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.

MAKLUMAT PRODUK UBAT PERANSANG WANITA

Satu botol BLUE WIZARD ubat perangsang wanita mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.
 

PANTANG LARANG BLUE WIZARD MALAYSIA

Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard
Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.
Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
 
Peringatan !!!
Untuk kegunaan suami isteri sahaja
Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini.
Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering
Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.
Dah tau khasiat blue wizard malaysia dan cara pakai blue wizard drops malaysia now kita tengok blue wizard testimoni pilihan dia pula

Blue wizard testimoni

Testimoni blue wizard

testimoni blue wizard

Blue wizard review

Blue wizard review

Blue wizard drops Testimoni

Blue wizard drops Testimoni

Testimoni blue wizard drops

Testimoni blue wizard drops

 

Blue wizard drops review

blue wizard drops review

Blue wizard malaysia testimoni

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan blue wizard murah disini..dan pastinya blue wizard original. Money back guarantee if not original. Awas dengan blue wizard Tiruan. Blue wizard bahaya ialah blue wizard Fake.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga blue wizard malaysia / blue wizard malaysia price

blue wizard murah

 

Blue Wizard Borong min 12: Whatsapp 01126271834 Stokis Blue Wizard original supplier | pembekal Blue Wizard original di malaysia
CASH AND CARRY : BLUE WIZARD SHAH ALAM SRI MUDA SEK 25 WHATSAPP 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Blue Wizard ,5 Botol,RM325, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Abu hamzah B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : BLUE WIZARD SHAH ALAM SRI MUDA SEK 25 WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : BLUE WIZARD PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : BLUE WIZARD RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

BLUE WIZARD KL / BLUE WIZARD COD KL / Penghantaran By Hand

(Blue Wizard KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, 3 botol. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah sekarang

 

Save

  • Anonymous

    January 13, 2017 #1 Author

    1) Brapa liter air diperlukan utk 15-20 titisan blu wizard.
    2) Apakah kesan sampingan jika terlebih dari 20 titisan

    Reply

    • admin

      January 17, 2017 #2 Author

      1)dlm 150-250ml
      2)tak de apa kesan sampingan jika terlebih

      Reply

  • Anonymous

    January 24, 2017 #3 Author

    Air sirap rasanya menjadi x??

    Reply

  • Anonymous

    April 25, 2017 #4 Author

    kalau di berikan pd lelaki….. apakah kesan smpingn pd lelaki tersebut? adakah wataknya akn berubah…..

    Reply

  • Anonymous

    May 22, 2017 #5 Author

    Blue wizard blh guna utk lelaki juga ke ? Saya baca testimoni kt atas tu ada guna utk husband. Takde effect apa2?

    Reply

Your email address will not be published.